keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Nyt blogsahtaa

Hanke on tarkoitettu henkilöille, joilla on luovan alan koulutusta, mutta ovat irtaantuneet syystä tai toisesta muualle. Myös luovasta alasta kiinnostuneet ihmiset voivat hakeutua hankkeeseen. Osallistujat sijoittuvat suunnittelu- tai toteutuspainotteisiin tehtäviin tai hankkeen palvelumuotoilun, markkinoinnin tai graafisen puolen tehtäviin.

Hanke toimii projektiluontoisesti, joten voit hypätä mukaan projekteihin tapauskohtaisesti keskusteltuasi asiasta hankehenkilöstön kanssa. Kaikille etsitään sopiva, mielenkiintoa vastaava, rooli meneillään olevassa projektissa.

D-sign Luotsin tavoitteena on auttaa verkostoitumaan seudun eri toimijoiden kanssa. Osallistujat pääsevät näyttämään osaamistaan ja motivoituneisuuttaan eri yhteistyötahoille. Samalla pyritään löytämään jatkopolku, joka voi olla esim. yritystoimintaa, opiskelupaikka tai työpaikka - jokaiselle räätälöidään oma suunnitelma.

Hankkeessa toimitaan yhteistyötahojen tilojen lisäksi myös kierrätyskeskuksen tiloissa, jossa on mahdollista osallistua myymäläsuunnitteluun ja tuotekehittelyyn. Säätiön tiloissa on mahdollista toteuttaa omien töiden esittelykansio, joka toimii jatkossa käyntikorttina.
Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus sähköisen asioinnin koulutukseen ja ECDL-taitokortin suorittamiseen.

Ohjautuminen
Voit hakeutua hankkeeseen, Työvoiman palvelukeskuksen tai TE-toimiston kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä hankkeen työntekijöihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti